Hjem
Biografi
Rosetta-sten
Billedgalleri
Lydstumper
Victor Borge Links
Bøger, video, musik

Forum
Gæstebog
Om dette sted
Modtagne priser
English Version

En hyldest til Victor Borges minde

Victor Borge døde i sit hjem i Connecticut den 23. december 2000.

Victor Borge blev udnævnt til "Verdens Morsomste Mand" af New York Times - og millioner af mennesker i hele verden er enige.

Disse web-sider er en hyldest til vor verdensberømte landsmand, som ikke blot var en en Gudsbenådet komiker men også en fremragende kunstner som pianist og dirigent.

Da så mange af Borge's fans er engelsksprogede, vil du finde de fleste oplysninger ud fra den engelske forside. Derfra kan du også sende en sidste hilsen til Den Store Dansker.

Som en særlig hyldest kan du høre Victor Borge spille "I Danmark er jeg født" og flere af sine mest populære numre.

På disse sider finder du en biografi og et billedgalleri. Det nyeste bidrag er en side med lydstumper, som kan afspilles på en passende udstyret computer, samt en side med Victor Borge links. Du kan også købe books, videos and music, tilbudt i samarbejde med Amazon.com.

Victor Borge voksede op i Danmark, og skønt han har levet i USA siden krigen har han beveret den tætte kontakt med sit fædreland. Derfor er det mig en glæde at introducere "Victor Borges Rosetta-sten" - hver dag et nyt Borge-citat på både engelsk og dansk, så vore engelsktalende brødre og søstre kan lære lidt dansk.

Du opfordres til at bidrage med Victor Borge citater, billeder og information, som du tror kan interessere Victor Borge fans i hele verden. Deltag i mit Victor Borge Forum, eller skriv til mig. Min e-mail adresse er wkn@kor.dk.


Guest Læs i min gæstebog
Skriv i min gæstebog

Siderne vedligeholdes af Werner Knudsen, wkn@kor.dk. Copyright © Werner Knudsen. Oprettet: 18-08-1996 Opdateret: 11-01-2006
Forfatteren er medlem af
The_HTML_Writers_Guild