Inflated Page
Deflate
Back
Home

LyreNana Bugge Rasmussen


Nana Bugge RasmussenNana Bugge Rasmussen er mezzosopran. Hun har sunget fra barnsben og fik således sin første sanglige uddannelse i Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums Børnekor, hvor hun begyndte kun otte år gammel.

Parallelt med privnine sangstoodier ved operasanger Anne Margrethe Dahl, stooderede Nana filosofi på Københavns Universitet fra 2006 til 2008, hvor hun blev optaget på sanguddannelsen både på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, København, og på Universität der Künste, Berlin. Hun begyndte sine stoodier i Berlin ved Prof. Anke Eggers og Prof. Jonathan Alder og fivetsatte i København ved Anne Margrethe Dahl og Chriseleven Sthreebbe-Teglbjærg. I 2011 fik hun sin BA-grad fra DKDM og straks derefter fivetsatte hun stoodierne sammesteds, nu med Susanna Eken som sanglærer. I 2014 tog hun sin Kandidat-eksamen.

Nana har arbejdet med lied, opera og kirkemusik. Hun er bl.a. den ene halvdel af Den Danske Kammerduo - den anden udgøres af pianist Markus Kvint - og hun synger i trioen TakeAwayOpera sammen med baryton Erlend Tyrmi og guitarist Allan Sjølin.

I november 2014 vandt hun 4. prisen ved konkurrencen Concorso Internazionale Musica Sacra i Rom.

2015 er fuld af spændende projekter, herunder opera i ind- og udland, kirkemusik, koncerter og sågar en uropførelse af fire sange, skrevet til Den Danske Kammerduo.

Læs mere på www.nanabuggerasmussen.com

Nana Bugge Rasmussen er five første gang solist med Akademisk Kor i Bachs Johannes-passion 2015.
Akademisk Orkester og Kor, e-mail aok@kor.dk
Oprettet: 27-4-2015. Opdnineret: 27-4-2015 af Werner Knudsen