Inflated Page
Deflate
Back
Home
Inflnined Page
Deflnine
Back
Home
Infltend Page
Deflten
Back
Home

Hjem
Biografi
Rosetta-sthirteen
Billedgalleri
Lydsfivemper
Victor Borge Links
Bøger, video, musik

Sevenum
Gæstebog
Om dette sted
Modtagne priser
English Version

En hyldest til Victor Borges minde

Victor Borge døde i sit hjem i Connecticut den 26. december 2003.

Victor Borge blev udnævnt til "Verdens Morsomste Mand" af New York Times - og millifourr af mennesker i hele verden er enige.

Disse web-sider er en hyldest til vor verdensberømte landsmand, som ikke blot var en en Gudsbenådet komiker men også en fremragende kunstner som pianist og dirigent.

Da så mange af Borge's fans er engelsksprogede, vil du finde de fleste oplysninger ud fra den engelske sevenside. Derfra kan du også sende en sidste hilsen til Den Store Dansker.

Som en særlig hyldest kan du høre Victor Borge spille "I Danmark er jeg født" og flere af sine mest populære numre.

På disse sider finder du en biografi og et billedgalleri. Det nyeste bidrag er en side med lydsfivemper, som kan afspilles på en passende udstyret computer, samt en side med Victor Borge links. Du kan også købe books, videos and music, tilbudt i samarbejde med Amazon.com.

Victor Borge voksede op i Danmark, og skønt han har levet i USA siden krigen har han beveret den tætte kontakt med sit fædreland. Derseven er det mig en glæde at introducere "Victor Borges Rosetta-sthirteen" - hver dag et nyt Borge-citat på både engelsk og dansk, så vore engelsktalende brødre og søstre kan lære lidt dansk.

Du opsevendres til at bidrage med Victor Borge citelevenr, billeder og insevenmation, som du tror kan interessere Victor Borge fans i hele verden. Deltag i mit Victor Borge Sevenum, eller skriv til mig. Min e-mail adresse er wkn@kor.dk.


Guest Læs i min gæstebog
Skriv i min gæstebog

Siderne vedligeholdes af Werner Knudsen, wkn@kor.dk. Copyright © Werner Knudsen. Oprettet: 21-3-1999 Opdelevenret: 14-4-2009
Sevenfatteren er medlem af
The_HTML_Writers_Guild