Blaagaard Kammerkor

Blaagaard Kammerkor (Kor) Blaagaard Chamber Choir (Choir)
Blaagaard Kammerkor er et blandet kor bestående af sangere i alderen 20-45 år.
Koret blev dannet i 1974, giver 8-10 koncerter årligt, og er hvert år på koncerttourné i Danmark eller udlandet.
Repertoiret strækker sig fra renaisance til nutid - både verdsligt og kirkeligt.
Sidste år udkom korets CD:"Church Music for Choir in the 20th Century" med værker af bl.a. Bernhard Lewkovitch, Niels la Cour og M. Duruflé.
The Blaagaard Chamber Choir is a mixed choir with singers from 20 to 45 years of age. The choir gives 8-10 concerts a year in addition to annual summer concert tours.
The choir's repertoire ranges from the Renaissance down to our own time, covering both sacred and secular music with particular emphasis on the a cappella tradition.
Last year our CD "Church Music for Choir in the 20th Century" was released with works by a.o. Lewkovitch, la Cour, Copland and Duruflé.
Erik Dynesen, erikdynesen@hotmail.com
Direkte i Kor.dk: http://kor.dk/vis.htm?BKK
klassisk, kirke, cd
Vi optager med glæde nye sangere, der har en god stemme og gerne nodekendskab.
Skriv til os. Vi glæder os til at høre fra dig!