kor.dk

Kammerkoret Broccoli


Søg efter og vis i rækkefølgen

Kammerkoret Broccoli (Kor) (Choir)
Kammerkoret Broccoli er et blandet kor med ca. 30 sangere. Koret blev dannet i 1984 og har til huse i Mariakirken i København.

Vi synger overvejende klassiske værker, men repertoiret er varieret og omfatter såvel kirkelig som verdslig musik med en tidsmæssig spændvidde fra renæssancen frem til vor tid.

Kammerkoret Broccoli afholder årligt 10-15 koncerter, fortrinsvis i kirker. Koncerterne opbygges såvidt mulig omkring et eller flere temaer - eksempelvis madrigaler, romantisk musik eller ny musik - med henblik på at opnå en harmoni og sammenhæng i koncertoplevelsen.

Kammerkoret Broccoli eksperimenterer gerne med ny og anderledes musik og utraditionelle udtryksformer og vi søger løbende udfordringer i ind- og udland. Korets tilbagevendende deltagelse i internationale korkonkurrencer og festivaler bidrager i høj grad med ny inspiration og glæde i vores daglige virke.

Koret er siden begyndelsen af 1984 blevet dirigeret af Lotte Smith-Petersen. I sit korarbejde lægger Lotte Smith-Petersen særlig vægt på korstemmedannelsen, og efterhånden er Kammerkoret Broccoli kommet til at udmærke sig ved en levende, fri og homogen klang.
, info@kammerkoretbroccoli.dk
Direkte i Kor.dk: http://kor.dk/vis.htm?Broccoli
Danmark København
klassisk, kirke

webmaster@kor.dk, 11-03-2003