CARMEN CURLERS

CARMEN CURLERS (Kor) CARMEN CURLERS (Choir)
Carmen Curlers er et blandet kor for bøsser og lesbiske. Koret blev dannet i 1991 og er dermed et af landets ældste homokor. Carmen Curlers tæller p.t. 25 medlemmer i alderen 25-65 år. Carmen Curlers is the oldest gay-lesbian choir in both Copenhagen and Denmark, and for that reason represents one of the major gay-lesbian cultural institutions in the country. As a matter of fact, Carmen Curlers were founded in spring 1991 and thus could celebrate their 10th anniversary in 2001 with a big gala-concert and party in Copenhagen.

Our main mission is to have fun and we really enjoy singing and being together! Of course, we would like to represent the gay and lesbian community whenever and wherever possible.
John Mikkelsen, evamarianoya@post.tele.dk
Direkte i Kor.dk: http://kor.dk/vis.htm?CCURLERS
Danmark København
klassisk, rytmisk