Kor mediUS

Kor mediUS (Kor) Choir mediUS (Choir)
mediUS ....et kor der skal høres!

Siden 2008 har Kor mediUS arbejdet sig hen mod at være ét af de førende rytmiske kor på Fyn og leverer en smuk musikalsk cocktail af sange, der spænder fra swingtidens Leo Mathisen og til nutidens sange af bl.a. Tina Dickow, Saybia og Robbie Williams.

I en vekslen mellem solistiske passager og korklange i op til 5 stemmer, kun akkompagneret af klaver, er det sangernes individuelle- og fælles udtryk der er i højsædet.

Koret rummer ialt 26 medlemmer.

Koret kræver optagelsesprøve og medlemsmax er 26 personer.
medius .... a chorus to be heard!

Since 2008, Choir mediUS redesign work towards being one of the leading rhythmic chorus of Fyn and delivers a beautiful musical cocktail of songs ranging from swing tomorrow Leo Mathisen and contemporary songs by Tina Dico, Saybia and Robbie Williams.

In an alternation between soloist and choir passages for up to 5 votes, only accompanied by piano, the singers' individual and collective expression is paramount.

The choir has a total of 26 members.

Choir requires audition and medlemsmax is 26 persons.
Evita Rosdahl, evita.rosdahl@gmail.com
Direkte i Kor.dk: http://kor.dk/vis.htm?Evita