kor.dk

Phoenix Vocalists


Søg efter og vis i rækkefølgen

Phoenix Vocalists (Kor) (Choir)
Phoenix Vocalists blev dannet i Holbæk i starten af 2011 af dirigent og pianist Martin Legène. Koret består af 30 dygtige sangere i alderen 20 – 50 år, og repertoiret spænder fra avancerede a cappella numre, over groovy soul og disco til hard rock for 4-8 stemmegrupper.

Phoenix Vocalists tilbyder tre forskellige former for koncerter: Rockkoncerter i den store stil med fuldt professionelt backing-band (kendte folk fra TV), unplugged koncerter med lille band og a cappella koncerter. Repertoiret sammensættes altid, så det harmonerer med de enkelte arrangementers målgrupper.

Phoenix Vocalists er et elitekor og der stilles derfor store krav til sangernes formåen. Alle sangere er nøje udvalgt på baggrund af deres musikalitet og store stemmemæssige kvaliteter, og det afspejler sig i korets performance - man vil f.eks. opleve, at kormedlemmerne på skift optræder som solister. Arrangementerne fremføres på et meget højt musikalsk niveau, og korets vocal-coach Kristoffer Hegelund sørger for, at alle sangere når deres fulde musikalske potentiale.
Martin Legene, dirigent@phoenixrock.dk
Direkte i Kor.dk: http://kor.dk/vis.htm?Phoenix
Danmark
rytmisk, cd

webmaster@kor.dk, 11-03-2003