Sweet & Swing

Sweet & Swing (Kor) Sweet & Swing (Choir)
Sweet & Swing er et rytmisk kor på 40 medlemmer og er et af Ballerups mest aktive.
Vi synger hver tirsdag aften, og repertoiret spænder fra jazz og swing over rock og pop til musicals.
Sweet & Swing deltager i festivals, giver egne koncerter og optræder også som kor for solister og orkestre.
Kontakt og de seneste koncerter kan ses på hjemmesiden (tryk på "Sweet & Swing" lige over denne tekstblok).
Sweet & Swing is a choir of about 40 members, singing rhytmic music.
We sing every Tuesday night, and our program spans from jazz and swing over rock and popmusic to musicals.
Sweet & Swing participate in festivals, arrange concerts of our own and serve as choir for entertainers and orchestras.
For contact to Sweet & Swing and a list of our latest concerts please visit our homepage.
,
Direkte i Kor.dk: http://kor.dk/vis.htm?SwogSw
Danmark Ballerup (15 km from Copenhagen)
rytmisk