AmaCantus

AmaCantus (Kor) AmaCantus (Choir)
AmaCantus er et ungt kammerkor, som holder til på Amager. Vi er et godt amatørkor i stadig udvikling, og koret tæller 14-16 medlemmer.

Koret dirigeres af Peter Salwin, som er uddannet i kordirektion fra Musikvidenskabeligt Institut og har fungeret som korleder i adskillige år både inden for rytmisk og klassisk musik.

Vores repertoire strækker sig fra renæssance- og barokmusik til moderne kormusik. I de senere år har vi bl.a. sunget Thomas Morley, Vaughan Williams, Poulenc, Fauré, Coldplay og TV2. Koret optræder både i kirker og ved private anledninger så som bryllupper og andre højtider.

Vi holder en årlig korweekend, og det sociale vægter meget i koret.
Vi optager medlemmer mellem 18 og 45 år og søger specielt herrestemmer, men vi har også plads til enkelte sopraner og alter med nodekendskab.

Du kan se mere om os på www.amacantus.dk eller på facebook.
The chamber choir AmaCantus has its base on Amager, Copenhagen. We are a capable amateur choir in development, and the choir has 14-16 members.

The choir is conducted by Peter Salwin who was trained at the institute of music at Copenhagen University. He has conducted rhythmical as well as classical choirs for several years.

Our repertoire covers renaissance and baroque music to completely modern choir music. For example we have lately sung Thomas Morley, Vaughan Williams, Poulenc, Fauré and Coldplay. The choir gives concerts at churches and at private events like weddings and other feasts.

Once a year we go out of town for a weekend to practice. Socializing plays a fairly big part in the choir.
The choir is open for new members in the age between 18 and 45 years - especially male singers. However we do have space for a few sopranos and altos is you know how to sing from a score.

You can find more information about us on www.amacantus.dk or on facebook.
Martin Steen N. Duekilde, martin@duekilde.dk
Direkte i Kor.dk: http://kor.dk/vis.htm?amacantu