kor.dk

Grundfos-Koret


Søg efter og vis i rækkefølgen

Grundfos-Koret (Kor) (Choir)
Grundfos-Koret består af medarbejdere og ægtefæller til medarbejdere på pumpegigangten Grundfos med hovedsæde i Bjerringbro. Det er også her koret har hjemsted. Det har eksisteret i mere end 10 år og har gennem årene udviklet sig til et habilt amatørkor med et bredt repertoire.

Grundfos-Koret giver adskillige koncerter i løbet af året og har desuden flere gange arbejdet sammen med andre kor både i Danmark og i udlandet. Bl.a. har det sammen med koret ved Sct. Clemens Kirke i Randers indstuderet og opført større værker som Lloyd-Webbers rockmusical Jesus Christ Superstar og en rytmisk udgave af Händels Messias.

Koret har indspillet to cd'er, senest en jule-cd indspillet i Lundgaard Studios. Repertoiret strækker sig fra lystige viser over danske sange, musicalsange og Beatles-melodier til klassiske værker og salmer.

Korets faste dirigent er Elsebeth Dilling-Hansen, der er organist ved Sct. Clemens Kirke i Randers. Koret er medlem af Korby Randers. Det medvirkede ved den store opførelse af John Høybys "Hør Lyset" i Randers sommeren 2004.
Niels Pein, info@grundfoskoret.dk
Direkte i Kor.dk: http://kor.dk/vis.htm?grundfos
Danmark Poul Due Jensens Vej, 8850 Bjerringbro
klassisk, rytmisk, kirke, kirke, cd, gospel

webmaster@kor.dk, 11-03-2003