De Homofone

De Homofone (Kor) The Homophones (Choir)
De Homofone er et blandet kor bestående af ca. 30 bøsser og lesbiske. Vi vil gerne være gode til at synge, men vi lægger også stor vægt på det sociale aspekt.
Vort repertoire er meget bredt: fra Bach over Rachmaninov til jazz - fra Kai Norman Andersen til "Melodi Grand Prix".
Koret øver i Valby medborgerhus torsdage 19:30-ca. 21:45. Bagefter går de, der har lyst, på værtshus i nærheden.
Ud over de almindelige øveaftener samles koret en weekend om året et eller andet sted uden for København (i foråret) og en lørdag i København (i efteråret). Øvedagene giver mulighed for at arbejde mere intenst med repertoiret, samtidig med at kormedlemmerne lærer hinanden bedre at kende - ikke mindst lørdag aften, hvor der festes.
De Homofone har to faste, årlige koncerter:
- forårskoncerten (normalt i slutningen af maj) og
- julekoncerten (i december)
Derudover synger koret ved diverse lejligheder, fx. til Amnesty Internationals arrangement, til AIDS-fakkeltoget, til kortræf for homokor i København - eller hvad der ellers måtte dukke op. Koret har også deltaget i den europæiske bøsse-lesbiske korfestival »Various Voices«, både i München i 1997 og i maj 2001 i Berlin.
The Homophones is a mixed gay and lesbian chorus of about 30 people, all amateurs.
We are open for new sopranos and tenors.
Diana Skovgaard, dianabean@wanadoo.dk
Direkte i Kor.dk: http://kor.dk/vis.htm?homofon
Danmark Sdr. Boulevard 36, 3.tv., 1720 København V
klassisk, rytmisk, kirke
VI SØGER EN NY DIRIGENT!
snarest muligt i 2002, gerne fra 10. januar.
Ansættelse og aflønning iht. aftenskoleloven.

VI MANGLER OGSÅ SOPRANER OG TENORER!