Københavns Folkekor

Københavns Folkekor (Kor) The Copenhagen People's Choir (Choir)
Københavns Folkekor er et traditionsrigt og ambitiøst amatørkor med 25 - 30 medlemmer. Vores stamrepertoire spreder sig over traditionel- og kirkelig kormusik foruden en afdeling med spiritual/gospel samt en afdeling af slagere og evergreens. The choir is an ambitious amateur mixed choir consisting of 25 - 30 members. The choirs varied repertoire covers a wide range of music, traditional church music, spirituals/gospel, classical, evergreens, traditional Scandinavian, even operetta hits.
Torben Koed, info@kbhkor.dk
Direkte i Kor.dk: http://kor.dk/vis.htm?kf
Danmark København, Brønshøj
klassisk, nyere, rytmisk, kirke, underholdning, evergreen, slagere, spiritual, gospel, viser, danske sange, kammeratskab, venner, hygge, koncert, rejse
Vi er udover sangen også optaget af at korets medlemmer - og gerne familien - trives i hinandens selskab. Således tager vi bl.a. af og til ud at rejse i ind- og udland, hvor mand/kone og kæreste er velkomne deltagere. Vi optager naturligvis nye sangere, som vil blive afkrævet en lille sanglig prøve for at dirigenten kan fastslå stemme og egnethed (prøven er grundig men ikke svær).