MOFI-koret

MOFI-koret (Kor) MOFI-choir (Choir)
MOFI-koret er et blandet kor, som blev dannet i 1975.

Navnet MOFI kom til, da koret meldte sig ind i Musisk Oplysnings Forbund som det 1. hold.

MOFI-koret betragter sig som et solidt og ambitiøst amatørkor. Korets repertoire er meget bredt, og strækker sig fra større klassiske værker - over kirkemusik, danske og nordiske lyriske sange til folkeviser. I den rytmiske del af vort repertoire har vi sunget en del spirituals. Det er korets repertoireudvalg som vælger sangene sammen med dirigenten. Sangerne har mulighed for at komme med forslag blandt korets ca. 200 store repertoire.

MOFI-koret optræder mange forskellige steder. F.eks. blev korets 25 års jubilæumskoncert afholdt på Nordjyllands Kunstmuseum. Vi har sunget på skoler, på gallerier, biblioteker, museer og i utallige kirker.

I årenes løb har koret været på udlandsrejser til Holland, Norge, Sverige, Tyskland og Polen.

MOFI-koret har haft et naturligt samarbejde med andre Aalborg-kor. Senest har vi sunges sammen med mandskoret Brage og i julen 2003 Sangtus.

Koret har fra august 2004 haft Elisabeth Bech som dirigent. Elisabeth er organist i Ajstrup Kirke og er i øjeblikket i gang med sidste år af sin uddannelse på Nordjyllands Musikkonservatorium.

Koret består for tiden af ca. 35 sangglade medlemmer på stemmerne SOPRAN - ALT - TENOR - BAS.

Vi er altid åbne for nye medlemmer. Hvis du har fået lyst til at lære koret nærmere at kende, er du hjertelig velkommen til at kigge ind til en øveaften.

Vi øver hver mandag - kl. 19.15 til 21.45 i HUSET, Hasserisgade 10 i Aalborg.

Vi synger normalt i Salen i Østfløjen. Du kan synge med nogle gange inden du beslutter dig for at være med i koret.

Yderligere oplysninger hos korets formand :
Karen Larsen tlf.: 98243235.
Bent Nielsen, mofi@post.tele.dk
Direkte i Kor.dk: http://kor.dk/vis.htm?mofi-kor