kor.dk

Slangerupkoret


Søg efter og vis i rækkefølgen

Slangerupkoret (Kor) (Choir)
Slangerupkoret er et blandet amatørkor med omkring 35 sangere. Korets formål er

1)At være et samlingssted for amatørsangere, der i forpligtende samvær arbejder seriøst med forskellig kormusik for blandet kor

2)At levere musikoplevelser for korsangere, publikum og dirigent.

Men vi synger mest fordi vi ikke kan lade være! At synge giver en pause fra dagens gøremål, hvor hjerne og krop føres over i et frirum af fuld koncentration om dette ene og uden plads til dagligdagens bekymringer.
Onsdag aften og to søndage mellem 1. september og 1. maj tanker vi således glæde og ny energi sammen med vores ihærdige dirigent og musikalske inspirator Ulrich Spahn Klausen. Hertil kommer koncerter og evt. ekstra prøver med orkester op til koncerterne, typisk i december og omkring 1. maj.
Vi synger både a cappella og med musikledsagelse. Hvert andet år arbejder vi med et større korværk og øvrige år med et mere blandet program, gerne omkring et tema.

Med 75 års jubilæet bag sig er Slangerupkoret et kor med traditioner, men med fokus på fornyelse. Inspiration til fornyelse kan bl.a. komme fra nye medlemmer, og nye sangere fra alle stemmegrupper er meget velkomne.
Se korets hjemmeside for kontaktinfo og mødested.
Henny Bang Jakobsen, h.j.bangjakobsen@gmail.com
Direkte i Kor.dk: http://kor.dk/vis.htm?slange
Danmark Slangerup
Musik
Se mere på www.slangerupkoret.dk

webmaster@kor.dk, 11-03-2003