Hvem kaldte på erantis > Presse > Foromtale
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Foromtale

Hvem kaldte på erantis er en sang- og salmesamling med 45 nye tekster af Niels Johansen og tilhørende melodier af Werner Knudsen. Bogens 45 titler er fordelt på kalendermånederne, fra januarmørke til decemberlys, og rummer sange og salmer til højtider og hverdag. Her er blandt andet morgen- og aftensange til børn, sange til konfirmander og brudepar, bibelske viser og lystige viser. Genremæssigt bevæger vi os fra den klassiske salme og sangtradition til visen, og hvor teksterne lægger op til det, bevæger musikken sig ad jazzens og rytmikkens stier.

Niels Johansen, præst, forfatter og foredragsholder. Har tidligere udgivet bl.a. ”Du har smukke øjne, Rakel”, ”Marta og Maria fra Nyborggade”, ”Hjerte i fremkalder”, ”Og englen sang” og kirkespillene ”Evas drøm” og ”Skak men for en springer er der håb”.

Werner Knudsen, datalog, forfatter og komponist. Komponerer sange og kor- og orgelmusik. Han er aktiv i Akademisk Kor og omkring Det kongelige danske Musikkonservatoriums Børnekor. Ud over sangtekster er han forfatter til flere bøger om Internet.

På hjemmesiden www.erantissange.dk kan man høre og hente akkompagnementer samt eksempler på indsungne indspilninger af bogens titler.

Bogen udkommer den 29.oktober 2010.

 

 

 
 
Hvem kaldte på erantis