Hvem kaldte på erantis > Send os en hilsen
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send os en hilsen

Hvis du har lyst til at sende os en hilsen eller kommentere bogen og dens indhold er du velkommen til at skrive i vores gæstebog.


Tak, at I deler jeres sange på nettet
Frank Colding 
26.01.2012, 19:09:49
email.png machine.png 
Kære Niels og Werner
Tak for den fine hjemmeside. Jeg vil vende tilbage og høre og læse en sang eller to igen og igen. Hjemmmesiden er et velegnet medie til at præsentere tekst og melodi sammen. Mere velegnet end en kombination af bog og CD. Også jeg har valgt at lade det bedste medie sejre og lave en lignende hjemmeside for mine viser, sange og salmer. Kombinationen af "syntetisk" musik og levende musik er jeg også nået frem til. Jeg synesdet er rart at kunne veksle mellem de to former.
Jeg håber, at der på internettet mere og mere udvikles en kultur, hvor besøgende på idealistiske hjemmesider som denne, giver sig til kende og bidrager med en kommentar. Jeg ved fra mig selv, at det betyder meget. Ikke mindst de dage, hvor den indre gnier hvisker en i øret: "Du er godt dum at forære hele dit store arbejde bort for ingenting". Men vi er mange, der husker livet igennem kvit og frit at have modtaget åndelig næring i sangens fællesskab. I er blandt dem, som føre den danske sangtradition videre. Tak for det.
Med venlig hilsen
Frank Colding 

Gæstebogen er nu online
Werner Knudsen 
11.02.2011, 15:33:51
email.png website.png machine.png 
Kære gæst på www.erantissange.dk. Tak for dit besøg, dine tanker og dit indlæg. 

1   

 
   Guestbook plugin, Ver. 0.8.4 beta 3 by QualiFIRE, Mod v0.5 beta by Pinoccio  
 

 
 
Hvem kaldte på erantis