URL: kor.dk/hvorlangvartiden/?&Login

Velkommen

I 2013 udkom erindringsromanen Hvor lang var tiden, da vi var mindre? med sangtillægget Sangene fra gaden, og i 2014 udkom den selvstændige fortsættelse V for Victor.

forside_t.pngHvor lang var tiden, da vi var mindre?

I en blanding af roman og selvbiografi fortæller Niels Johansen om sin barndom i 50’erne. En fortælling med duft af gymnastiksal og skolemad og i godt selskab med legekammerater og skolekammerater og deres helte: Louis Armstrong, Gunnar Nu, Guld-Harald, Baggårds-pumaen Otto og mange flere. Fortællingen klipper filmisk mellem et skolejubilæum i 2011 og barndommen på broerne i København i 50’erne.

Mellem bogens kapitler har forfatteren digtet viser om ”dengang”, og bagest i bogen er der melodier til, komponeret af Werner Knudsen.

Læs mere om bogen her, eller læs nogle prøver fra bogen.

Hør sangene her.

VictorForside.pngV for Victor

V for Victor er fortællingen om Victor, der på ingen måde kan leve op til det heroiske navn. Han er født på Nørrebro lige før krigens afslutning og har i sit snart 70 år lange liv ikke præsteret en helt masse. Men da han arver hus og indbo efter en faster i Helsingør, forandres tilværelsen for Victor.

Læs mere om bogen her.

Og skriv gerne en hilsen i vores gæstebog.

Udtalt om Hvor lang var tiden, da vi var mindre: